INSCRIPCIONS

INSCRIPCIONS TANCADES!! 

A PARTIR DEL 28 DE NOVEMBRE A LES 00.00H, NOMÉS PODREU REALITZAR LES VOSTRES INSCRIPCIONS AL ROGAINE DE 3 HORES AL MATEIX CENTRE DE COMPETICIÓ, A LES TAULES D'INSCRIPCIONS QUE HI HAURÀ A ÒRRIUS.
----------------------------------

OBERTURA D'INSCRIPCIONS: 1 de novembre de 2017

El formulari ens dóna accés directe a una plataforma de pagament amb tarjeta. Finalitzat tot el procés la inscripció és automàtica.

Preus inscripció prova 6 hores:

 - Inscripció amb descompte 22€.
 - Inscripció sense descompte 27€.

Preus inscripció prova popular de 3 hores:

 - Inscripció major d'edat amb descompte: 10€.
 - Inscripció major d'edat sense descompte: 15€.

*No inclou sopar. Amb sopar + 6€ ( que es pot sol·licitar amb anel·lació a l'organització al correu electrònic que trobareu a l'apartat CONTACTE de la web de la cursa).
FEDERATS
FINS 22/11/2017
FORA DE TERMINI FINS 28/11/2017
NO FEDERATS
ROGAINE 6 HORES
22€
27€
+5€
ROGAINE 3 HORES MAJORS D'EDAD
10€
15€
+1,5€


ROGAINE 3 HORES MENORS D'EDAD
5€
5€
+1,5€

NOMÉS LA CATEGORIA POPULAR DEL III TROFEU IÑAKI PÉREZ, DE 3 HORES, PODRÀ REALITZAR L'INSCRIPCIÓ EL MATEIX DIA DE LA CURSA EN LES TAULES HABILITADES AL CENTRE DE COMPETICIÓ.

És obligatori estar cobert per una assegurança o tramitar la llicència temporal.
Assegurances vàlides: FCOC, FEDO, FEEC y FEDME (C, D i E). És obligatori presentar la targeta federativa al recollir el dorsal, sinó, s'haurà de pagar la llicència temporal.

Llicència temporal rogaine 6 hores: 5€.
Llicència temporal rogaine 3 hores: 1,5€.
Tot corredor/a no federat/da, haurà d'abonar la seva llicència temporal i tramitar-la, en la mateixa web d'inscripcions, indicant el número de DNI (números i lletra) i la data de naixement.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats per un major d'edat com a mínim en el equip.

Sportident:

El sistema de cronometratge serà l'sportident. El marcatge de la totalitat de les fites de la cursa només es podrà realitzar amb els models de xip: SI-6, SI-10 o SI-11.
El SI-9 permet el marcatge de 50 fites.

Si no tens Sportindent o en vols llogar una targeta has d'indicar-ho en el moment de la inscripció, l'organització només disposarà de p-cards (20 memòries) quota de lloguer 3€ i SI-9 50 memòries, i pagar la quota de lloguer de 6€.

La previsió de fites pels equips guanyadors d'aquesta categoria (popular 3h) és de 20 fites. Si penses que pots apropar-te o sobrepassar aquesta quantitat t'aconsellem el lloguer d'un xip SI amb cost de 6€, que hauràs de sol·licitar al efectuar la inscripció per la pàgina web.

1 comentari: