divendres, 22 de setembre del 2017

ENGEGUEM MOTORS!!!

Ja hi som!
De nou organitzem un rogaining en la Serralada Litoral, i ja en van 7.
Els 4 primers els varem poder compartir amb el nostre gran amic Iñaki i aquest 3 últims els hem dedicat a la seva memòria.
Així que ja teniu aquest 3er Trofeu Iñaki Perez en marxa amb moltes novetats.

Primer de tot, us voldríem assenyalar que aquest cop correrem exclusivament a la banda nord del mapa de la Serralada, amb una bona part de cartografia nova i tota la  zona al voltant del cim de Céllecs que s'ha utilitzat una sola vegada. Es tracte d'una part menys humanitzada i amb moltíssim elements rocallosos, molts dels quals formen part del patrimoni arqueològic de la serralada.

En segon lloc, cal explicar que engeguem un format de competició nou; DIA/NIT. On volem que gaudiu, si podeu, de la transició espectacular que es troba entre les condicions de cursa amb llum solar i sense aquesta. Recordeu que el mateix logo de la IRF descriu un trajecte entre el dia i la nit i la filosofia de l'esport es basa en la capacitat dels corredors per espavilar-se i gaudir en totes les condicions que la natura ens ofereix. Per això pensem que serà una gran aventura i estem convençuts que veureu les coses amb contorns molt diferents.
Aguditzeu els ulls i acostumeu-vos a la foscor perquè la nit s'acosta...

NIGHT IS COMING...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada