diumenge, 3 de desembre del 2017

DE GROCS I DE VERDS

Que la situació que vivim no és massa normal és força evident i es pot percebe en una munió de coses i en multitud de petits detalls. Per això és tan important que ens entestem a continuar convivint i gaudint de totes aquelles activitats que ens fan feliços. Per això es tan necessari retrobar els amics per córrer, per orientar-nos o per organitzar i passar amb ells moments intensos. Per això ha estat tan valuós que ens acompanyéssiu en aquest VIIè Rogaine Serralada Litoral, 3er memorial en record del nostre company Iñaki Pérez.

Una prova que s'ha tenyit de groc, del groc  de la llibertat, del groc de la democràcia, del groc de tots aquells que creiem que no es poden prohibir les coses essencials; com les opinions, els pensaments o els colors. 

Però avui, acabant de recollir fites hem vist que també ha estat una prova que s'ha tenyit de verd.  Ahir, es varen perdre una càmara Go Pro i un smartphone pel bosc, en els més de 30 km2 de mapa de la Serralada i malgrat les mínimes possibilitats de recuperar els enginys, avui tan una cosa com l'altra ja van camí dels seus propietaris. 

Per això ens hem adonat que el nostre rogaine que va estar voluntàriament tintat de groc també se'ns ha tenyit involuntàriament de verd, un verd que ens ginya els ulls, un verd esperança que ens recorda que malgrat sembli difícil les coses complicades acaben passant. D'un verd que ens reafirma que tots tenim el  dret de desitjar un futur millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada