dimarts, 3 d’octubre del 2017

EL PETIT POBLE GAL RESISTEIX ARA I SEMPRE A L'INVASOR

Òrrius és un poble petit,  amb un cens de només 470 electors i per tant amb un nombre menor de persones per poder defensar la seva terra i la seva llibertat.
Per això 70 superherois verds varen intentar un assalt el diumenge 1-O.
Amb la lògica de les rates de clavaguera és molt millor atacar en massa on hi ha menys gent per defensar-se i així poden provocar més danys i incitar a una reacció violenta, però la seva incompetència és tan gran que varen quedar retratats i varen fer l'absolut ridicul davant d'un poble molt més intel.ligent i digne.
Quan varen pujar per la carretera es varen trobar que mitja dotzena de pins de grans dimensions els hi barraven el pas. i allí es varen quedar durant molt de temps sense poder solucionar el problema.

Hem focalitzat molt sobre el nivell de brutalitat i salvatgisme d'aquesta gentusa despreciable, però penso que també hem de posar l'accent en la seva absoluta incompetència que els ha portat a fer el ridícul arreu. Incapaços d'enxampar 10.000 caixes de plàstic o d'obrir una carretera, com poden protegir al ciutadà espanyol?
I aquesta és la clau, el seu únic paper és repressiu per qualsevol altre element cal una intel.ligència mínima que no tenen. Per això, com els matons d'escola, sense arguments, prefereixen pegar als dèbils.

Òrrius va ressistir, el dia 2 de desembre hi tornarem a còrrer i ja en un país independent.

GRÀCIES ÒRRIUS PER LLUITAR PER LA NOSTRA DIGNITAT.

NEURONES CONTRA VIOLÈNCIA.





1 comentari: